Jonge operette talenten geven prachtig concert in verzorgingshuis Simeonshof in Erp

Ik draag graag een steentje bij aan de samenleving en ik vind het leuk om verschillende groepen kennis te laten met maken met operette muziek. Deze gedachte deel ik samen met Bierens Incasso Advocaten, een organisatie waar ik nauw mee verbonden ben.

Ik draag graag een steentje bij aan de samenleving en ik vind het leuk om verschillende groepen kennis te laten met maken met operette muziek. Deze gedachte deel ik samen met Bierens Incasso Advocaten, een organisatie waar ik nauw mee verbonden ben. Samen hebben we daarom een concept opgezet waarbij jonge talenten een operette concert geven in verzorgingstehuizen.

Afgelopen zaterdag was de eerste editie in verzorgingshuis Simeonshof in Erp, waar we een muzikale middag hebben verzorgd voor de bewoners van het huis en andere belangstellenden. Sopraan Sanne Vleugels en sopraan Anouk Antonissen gaven samen met pianiste Gabrielka Cloud een prachtig concert waarbij het thema ‘sprookjes’ centraal stond. Er werd volop meebewogen door de ouderen en er waren zelfs enkele ouderen die enthousiast meezongen.

De ouderen hadden ontzettend genoten van het concert en lieten dat ook graag weten. Na afloop van het concert draaiden de ouderen daarom de rollen om en zongen een bedankliedje voor de artiesten en alle vrijwilligers van Bierens Incasso Advocaten. Ze gaven aan dat ze aangenaam verrast waren. “Mijn hart doet er pijn van, zo mooi!”, “Ik hoop dat jullie heel snel weer terugkomen!” en “Het was een middag om nooit te vergeten…” waren uitspraken die we in de zaal hebben gehoord.

Het was voor alle partijen voor herhaling vatbaar, daarom hebben we dat meteen in de praktijk gebracht. Een kerstconcert voor de ouderen van verzorgingshuis Simeonshof staat daarom al op de agenda’s…