Wien bleibt Wien 2017 / 2018

De uitnodiging van dirigent Jeroen Weierink en Impresariaat Senf om deel te nemen aan de tournee Wien bleibt Wien was voor mij een geschenk uit de hemel! Jaren geleden heb ik mijn hart verpand aan de mooie operette melodieën en nu kreeg ik opnieuw de kans om dit heerlijke repertoire te gaan vertolken.Super fijn om te kunnen samenwerken met bariton Sef Thissen en hoe bijzonder dat ik mocht meedenken over het repertoire en het decor! Jeroen smeedde onze ideeën tot een prachtig programma en medio december maakten Sef en ik kennis met het fantastische orkest van Jeroen! Het bleek het begin van een heerlijke tijd die voor mij nog maanden door had mogen gaan….In 5 weken tijd hebben we met Wien bleibt Wien 18 theaters bezocht en elke avond was het weer feest!! Het publiek was onder de indruk van het decor, het ballet en van de prachtige, onsterfelijke melodieën….. In deze korte, maar krachtige periode ontstond, zoals vaak gebeurt, een hechte band tussen alle medewerkers van het gezelschap……… Ik kijk weer uit naar de zomerconcerten en de nieuwe tournee in December / Januari!!