Sterrentheater Na 19 Jaar………..

MUZIEK INFORMATIE ONTMOETING

Deze drie woorden vormen sinds 1999 de basis van de kamermuziekseries van Justitia Concerten Veghel. Toen in 2016 werd besloten om naast kamermuziek ook een podium te bieden aan muziektheater door jong talent zijn deze drie pijlers voor Sterren Theater Concerten onveranderd gebleven. Pijlers die u als publiek al die jaren heeft gewaardeerd.

De afgelopen periode heeft muziek en ontmoeting ook persoonlijk in allerlei vormen mijn pad gekruist. ‘Wien Bleibt Wien’ is een concertreeks waarin ik niet alleen met veel plezier zing maar waarvan ik ook medeproducent ben. Het was een genot om afgelopen seizoen een groot aantal van u te ontmoeten in theater De Blauwe Kei. Ook dit seizoen staan we weer met bruisende concerten in de grote Nederlandse theaters. Op 14 december hoop ik u weer te mogen ontmoeten in de Blauwe Kei bij ‘ Wien Bleibt Wien, de Kerstspecial’!

Daarnaast ben ik samen met Bierens Advocaten actief betrokken bij ‘Bierens Doet!’. Per jaar organiseren wij bijna maandelijks concerten in diverse zorgcentra in Meierijstad. Jonge musici ontmoeten met een speciaal samengesteld muziekprogramma ouderen en mantelzorgers. Deze concerten zijn gratis toegankelijk en soms openbaar, dus als u geïnteresseerd bent en iemand kent die in een zorginstelling in Meierijstad woont kunt u dit concert ook bijwonen.

Ook organiseren mijn man Sander en ik eenmaal per jaar een concert in de bibliotheek van Bierens Advocaten aan de Zuidkade voor gasten van ‘Met je hart’.

Dit alles heeft er toe geleid dat ik een keuze heb moeten maken waar ik met muziek en ontmoeting mee verder ga. En kiezen betekent ook dat je iets los moet laten…. Met pijn in mijn hart informeer ik u dat dit betekent dat er geen nieuw seizoenprogramma komt voor de Sterren Theater Concerten. Dit betekent niet dat Sterren Theater Concerten ophoudt te bestaan. Wie weet waar ik u samen met het bestuur in de toekomst, verrassend met muziek weer zal ontmoeten; in de tuin aan de Zuidkade, in het Sterrentheater of elders.

Daarom sluit ik van harte af met DANK U WEL, u was en blijft een fijn en betrokken publiek. Dus graag tot ziens!

Hartelijke groet,

Wilma Bierens
Voorzitter Sterren Theater Concerten